Je bent hier:

Bekijk nu de launch trailer van Asterix & Obelix XXL 2

De twee bekende Galliërs zijn terug op 29 november op Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One and PC

Bekijk hier de trailer

Hilversum, 28 november 2018 – Asterix & Obelix XXL 2 is terug in een nieuwe game voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en PC, 13 jaar na de eerste release als een computergame. Of je nu al jaren grote fan bent of de avonturen van Asterix en Obelix pas net hebt ontdekt, de actie en avonturen game Asterix & Obelix XXL 2 is leuk voor iedereen. Zowel jong als oud zullen genieten van het spannende avontuur in Las Vegum, een pretpark gemaakt door Julius Caesar. Terwijl je je weg door het park zoekt zul je verschillende, kleurrijke thema’s tegenkomen zoals Lutetia, Klein Venetië, LuckSore en Pirateneiland.

Asterix & Obelix XXL 2 zal worden uitgebracht in twee speciale edities:

  • Een Limited editie met daarin de game en drie figurines: Asterix, Obelix en Idefix
  • Een Collectors edition met daarin de game, een grote Asterix figurine (15cm), een exclusief t-shirt en twee lithografieën.

Over Mindscape BV
Mindscape BV te Amstelveen is sinds haar oprichting een leidende speler in het ontwikkelen, uitgeven en distribueren van (Nederlandstalige) console- en PC games. Titels uit de Mindscape catalogus zijn: LEGO, Robbie Konijn, RollerCoaster Tycoon, Gear.Club Unlimited, Syberia, Asterix & Obelix, en Boerderijleven. Mindscape heeft een prominente positie in de markt voor familie games. Daarnaast distribueert Mindscape Retro-Bit hard- en software en accessoires. Alle producten van Mindscape zijn te koop op www.mindscape.nl of bij de bekende verkoopkanalen van games en accessoires.

Geef een reactie