+ 31 (0) 35 - 69 82 106 info@triplepentertainment.nl
Captain Spirit

THE AWESOME ADVENTURES OF CAPTAIN SPIRIT IS NU GRATIS TE DOWNLOADEN

Beleef geheel gratis een verhaal dat is verbonden met LIFE IS STRANGE 2

SQUARE ENIX® kondigt met veel plezier aan dat THE AWESOME ADVENTURES OF CAPTAIN SPIRIT™, een gloednieuwe, verhalende ervaringsdemo in de zeer succesvolle, bekroonde LIFE IS STRANGE™-franchise, NU VERKRIJGBAAR is voor de XBOX ONE®, het alles-in-een games-en-entertainmentsysteem van Microsoft, PlayStation®4 en Windows-pc.

THE AWESOME ADVENTURES OF CAPTAIN SPIRIT is digitaal en helemaal gratis verkrijgbaar voor iedereen. Deze demo is geheel gratis, er zijn geen aanvullende aankopen vereist om van de volledige ervaring te genieten.

Bekijk hier de lanceringstrailer van THE AWESOME ADVENTURES OF CAPTAIN SPIRIT

Chris is een gewone, 9-jarige jongen die een superheld wil worden. Met behulp van zijn speelgoed en grote verbeeldingskracht, verandert hij een gewone zaterdag in een reeks spannende avonturen. Maar hij is niet helemaal voorbereid op de buitengewone gebeurtenissen die vandaag voor hem in petto hebben…
THE AWESOME ADVENTURES OF CAPTAIN SPIRIT is een op zichzelf staand, origineel verhaal in het LIFE IS STRANGE-universum van ontwikkelaar DONTNOD Entertainment. De demo laat spelers hun eerste stappen zetten in de wereld van LIFE IS STRANGE 2, en is ook verbonden met het gloednieuwe verhaal van dit langverwachte vervolg.

LIFE IS STRANGE 2 verschijnt op 27 september voor de XBOX ONE®, PlayStation®4 en Windows-pc.

THE AWESOME ADVENTURES OF CAPTAIN SPIRIT bevat taal en thema’s voor een volwassen publiek.

Lees hier de lanceringsblog

Officiële Facebook-pagina van LIFE IS STRANGE™: https://www.facebook.com/LifeIsStrangeGame/
Volg ons op Twitter: https://twitter.com/LifeIsStrange

Over DONTNOD Entertainment
Het in 2008 opgerichte DONTNOD is een onafhankelijke studio die videogames ontwikkelt in populaire genres, zoals adventure (Life is Strange), actie (Remember Me) en RPG (Vampyr). Elke nieuwe game is een originele creatie voor verschillende platformen met een unieke verhalende beleving en daarmee verweven gameplay. De games zijn gericht op een breed publiek, ongeacht of deze in afleveringen wordt uitgebracht of als eenmalige uitgave. De studio heeft een internationale reputatie opgebouwd door samen te werken met wereldwijd toonaangevende uitgevers als Square Enix, Bandai Namco Entertainment, Focus Home Interactive en Capcom. www.dont-nod.com
DONTNOD (ISIN code: FR0013331212 – ALDNE) staat genoteerd op de Euronext Growth Paris

Over SQUARE ENIX
Ltd. Square Enix Ltd. ontwikkelt, publiceert, distribueert en licenseert entertainment van de merken SQUARE ENIX®, EIDOS® en TAITO® in Europa en andere PAL-regio’s als onderdeel van de Square Enix-bedrijvengroep. Square Enix Ltd. beschikt tevens over een wereldwijd netwerk van toonaangevende ontwikkelingsstudio’s, zoals IO Interactive™, Crystal Dynamics® en Eidos Montréal. De Square Enix-bedrijvengroep heeft een waardevolle portfolio van intellectueel eigendom opgebouwd, met onder andere: FINAL FANTASY® (waarvan wereldwijd meer dan 141 miljoen exemplaren zijn verkocht), DRAGON QUEST® (waarvan wereldwijd meer dan 76 miljoen exemplaren zijn verkocht) en TOMB RAIDER® (waarvan wereldwijd meer dan 66 miljoen exemplaren zijn verkocht); daarnaast is er nog het legendarische SPACE INVADERS®. Square Enix Ltd. is een in Londen gevestigde volledige dochtermaatschappij van Square Enix Holdings Co., Ltd.

Meer informatie over Square Enix Ltd. is te vinden op http://eu.square-enix.com/en

LIFE IS STRANGE, SQUARE ENIX en het SQUARE ENIX-logo zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van de Square Enix-bedrijvengroep.