GamesSport
Je bent hier:

Speel tennis op topniveau in AO Tennis 2!

NACON en Big Ant Studios vieren het succes van AO Tennis 2, de tweede editie van de officiële game van de Australian Open, die vanaf 9 januari verkrijgbaar is voor pc, PS4™, Xbox One en Nintendo Switch™. Om de succesvolle release te vieren hebben BIGBEN en de Australische studio Big Ant een gloednieuwe video uitgebracht.

Bekijk de nieuwe video hier!

AO Tennis 2 wordt beschouwd als de nieuwe standaard voor tennissimulaties en is nu al een favoriet van tennisfans over de hele wereld. Critici prijzen de gloednieuwe, verhalende Career Mode en uitgebreide mogelijkheden om zelf content te maken van AO Tennis 2, waarmee fans kunnen genieten van een even authentieke als diepgaande ervaring in het hart van de professionele tenniswereld.

AO Tennis 2 is de tweede game in de officiële Australia Open-serie. De game is ontwikkeld in nauwe samenwerking met een team van Tennis Australia, en biedt fans een intense ervaring van de eerste van de vier Grand Slam-evenementen van het jaar, dat in januari plaatsvond. In AO Tennis 2 kunnen tennisfans zich vanaf de buitenbanen een weg spelen naar het hoofdevenement in de gloednieuwe, verhalende Career Mode, of elk element van hun game aanpassen met de veelgeprezen content editor van Big Ant. Daarmee kunnen spelers zichzelf en hun vrienden in de game plaatsen, maar ze kunnen ook in de schoenen stappen van vele tennisprofs, zoals Rafael Nadal, Ash Barty, Angélique Kerber en vele andere sterren.

AO Tennis 2 is verkrijgbaar voor pc, PS4™, Xbox One
en Nintendo Switch™.

Geef een reactie