Je bent hier:

 André van Duin presenteert

André Rieu Maastricht concert 2019 – Shall We Dance?

*Exclusief  voor de bioscoop*
27 en 28 juli te zien in bioscopen in heel Nederland

Niemand minder dan André van Duin presenteert het grootste cinema event van het jaar: André Rieu’s Maastricht Concert 2019. In Shall We Dance? neemt André van Duin op 27 en 28 juli het bioscooppubliek mee backstage voor een exclusief kijkje achter de schermen bij André Rieu’s Maastricht Concert 2019. Bovendien heeft André van Duin achter de coulissen uiteraard ook een interview met de Koning van de Wals himself. Bekijk hier de trailer van André Rieu Maastricht concert 2019.

André van Duin is verheugd over de samenwerking met André Rieu: “André Rieu zet elke zomer het Vrijthof in Maastricht op zijn kop met zijn concerten. Ik ben trots dat ik deel uit mag maken van dit jaarlijkse spektakel én het bioscooppubliek een exclusief kijkje backstage kan bieden!

André’s bioscoopconcerten zijn voor velen ieder jaar weer een hoogtepunt, waarbij het publiek meegevoerd wordt door de warmte en de energie van dit spektakel. Miljoenen mensen hebben reeds genoten van zijn unieke concerten maar op 27 en 28 juli kan men André Rieu nu ook in actie zien in de plaatselijke bioscoop. André Rieu kijkt ernaar uit het publiek te mogen ontvangen voor een onvergetelijke en unieke bioscoopervaring. André in Cinemas is speciaal voor iedereen voor wie het niet mogelijk is het Maastricht Concert 2019 te bezoeken én voor hen die er nogmaals op het grote doek van willen genieten!

Voor meer informatie en tickets: www.andreincinemas.com

Geef een reactie