BioscoopCultuurFilmMuziek
Je bent hier:

André Rieu’s allereerste nieuwjaarsconcert ooit op 11 en 13 januari in de bioscoop

André in Cinemas
Nieuwjaarsconcert 2019

Het nieuwe jaar: goede voornemens, een frisse start, een nieuwe show. Maar nog steeds dezelfde Koning van de Wals! André Rieu keert terug in de bioscoop voor een bijzonder nieuwjaarsconcert, dat voor het eerst speciaal voor het grote doek is opgenomen. Het concert zal op 11 en 13 januari te zien zijn in verschillende bioscopen door heel Nederland.

De violist presenteert een volledig nieuwe show die wordt vastgelegd in de Town Hall in Sydney, Australië. De show is speciaal opgenomen voor de voorstellingen in bioscopen op 11 en 13 januari voor zijn duizenden fans, zowel in Nederland als wereldwijd. Het concert is de perfecte manier om het nieuwe jaar in te luiden samen met uw familie.

Vooruitkijkend op het concert zegt André: “Ik ben erg blij dat mijn allereerste nieuwjaarsconcert speciaal wordt opgenomen voor in de bioscopen. We hebben een aantal leuke verrassingen gepland staan op deze onvergetelijke avond. Dat ik in de historische Town Hall van Sydney mag spelen is een droom en ik kan niet wachten om dit concert met mijn publiek over de hele wereld te delen. Nieuwjaar is altijd een erg bijzondere tijd voor mij en mijn familie, dus ik hoop dat we allemaal bij elkaar kunnen komen om 2019 in te luiden!”

De indrukwekkende Town Hall in Sydney is een prachtige, intieme locatie, die perfect past bij dit unieke optreden. Uiteraard zal André Rieu weer vergezeld worden door zijn geliefde Johann Strauss Orkest, met wie hij al langer dan dertig jaar optreed. Daarbij zal de maestro zijn Sopranos van wereldklassen verwelkomen tijdens de show, de Platin Tenors. Ook zullen er veel verrassingen zijn in deze spectaculaire en feestelijke show, waar André een repertoire zal spelen van zowel klassieke als popmuziek. Nieuwsgierig? Bekijk hier alvast de trailer.

Over Piece of Magic Entertainment
André in Cinemas wordt geproduceerd en wereldwijd gedistribueerd door Piece of Magic Entertainment. Het productie- en distributiebedrijf voor artiesten en licentiegevers werd in 2017 opgericht door André Rieu, Pierre Rieu en Caspar Nadaud en startte met een serie concerten van André Rieu op het grote doek.  Met Event Cinema, richt Piece of Magic Entertainment zich op het produceren en distribueren van culturele manifestaties in bioscopen. Men brengt grootse (semi)live-evenementen naar ruim 4.000 bioscopen in meer dan 80 landen, variërend van multiplexen tot onafhankelijke bioscopen en niet-traditionele bioscooplocaties. In de zomer van 2017 bracht men André in Cinemas met veel succes in de bioscoop gevolgd in oktober van dat  jaar door de release van Avicii: True Stories, dat tijdens ADE eveneens voor volle bioscopen zalen zorgde. André in Cinemas Amore – My Tribute to Love was in Nederland te zien in de bioscopen van onder meer Pathé Theaters, Kinepolis, Vue Nederland en vele anderen op zaterdag 28 en zondag 29 juli 2018. André in Cinemas – Nieuwjaarsconcert 2019 is in de Nederlandse bioscopen van Pathé Theaters, Kinepolis, Vue Nederland en vele anderen te zien op vrijdag 11 en zondag 13 januari 2019.

Over André Rieu
André Rieu brak in 1994 door met de Tweede Wals uit de Suite voor Variété orkest van Dmitri Sjostakovitsj, die een onverwacht (hit)succes werd. Sindsdien reist hij over de hele wereld met shows waarin hij klassieke muziek, salonmuziek, operette, soundtracks en popmuziek speelt. Inmiddels heeft Rieu wereldwijd meer dan veertig miljoen albums en DVD’s verkocht, waarmee hij de grootste klassieke popartiest ter wereld genoemd mag worden.

Geef een reactie