+ 31 (0) 35 - 69 82 106 info@triplepentertainment.nl

Aankomende filmreleases distributeur The Searchers

In de komende maanden staat de bioscoopbezoeker veel moois te verwachten. Filmdistributeur The Searchers brengt een gevarieerd aanbod aan kwalitatieve films van gerenommeerde makers uit. In augustus komen maar liefst drie films uit: dé hit op het afgelopen Sundance Film Festival The Big Sick, de re-release in 3D van Terminator 2: Judgment Day en de mooie coming of age The Only Living Boy in New York met Jeff Bridges. In de maanden daarna staan de actiethriller Wind River met Jeremy Renner en Elizabeth Olsen, komedie Brad’s Status met Ben Stiller en spannende actiefilm The Foreigner met Jackie Chan en Pierce Brosnan op het programma.

Komende releases van filmdistributeur The Searchers:

 • 3 augustus – The Big Sick – Nederlandse trailer
 • 24 augustus – Terminator 2: Judgment Day 3D – trailer
 • 24 augustus – The Only Living Boy in New York – trailer
 • 14 september – Wind River – trailer
 • 5 oktober – Brad’s Status
 • 12 oktober – The Foreigner – trailer

THE BIG SICK – bioscooprelease 3 augustus – bekijk de trailer
Na een one-night stand zijn de New Yorkse stand-up comedian Kumail (Kumail Nanjiani) en Emily (Zoe Kazan) smoorverliefd op elkaar. Het enige probleem: Kumail verzwijgt zijn vriendin voor zijn traditionele Pakistaanse ouders. Die zien hun zoon toch liever trouwen met een Pakistaans meisje. Wanneer Emily hierachter komt, wil ze Kumail nooit meer zien. Maar dan wordt Emily plots zo ziek dat ze in een coma belandt. Terwijl de artsen een oplossing zoeken wijkt Kumail geen moment van haar zijde, tot grote ergernis van Emily’s excentrieke ouders (Ray Romano en Holly Hunter). Beetje bij beetje ontstaat er een band tussen Kumail en Emily’s ouders die hun leven voorgoed zal veranderen.

The Big Sick is het waargebeurde liefdesverhaal van comedian Kumail Nanjiani en zijn vrouw. De film vertelt op hilarische en ontroerende manier hun gevecht tussen liefde en familietradities. Producent Judd Apatow (Girls, Knocked Up, This is 40, Bridesmaids) heeft een reputatie om komedietalent te ontdekken en overtreft zichzelf met de introductie van Kumail Nanjiani, een acteur die voor altijd een warme plek in je hart zal veroveren. The Big Sick ging in première op het Sundance Film Festival en groeit sindsdien uit tot dé romantische komedie van het jaar.

TERMINATOR 2: JUDGMENT DAY 3D – bioscooprelease 24 augustus – bekijk de trailer
Bijna tien jaar zijn verstreken sinds Sarah Connors eerste beproeving. Haar zoon John, de toekomstige leider van het verzet, is opgegroeid tot een flinke jonge kerel. Maar hun nachtmerrie is verre van voorbij. Uit de toekomst daagt een nieuw, nog dodelijker Terminator-model op. Zijn missie: John Connor uit de weg ruimen voor hij volwassen wordt. Gelukkig staan Sarah en John niet alleen in hun strijd met deze angstaanjagende Terminator. Ook het menselijke verzet heeft namelijk een krijger naar het verleden teruggestuurd… Zijn missie: John Connor koste wat kost beschermen. De strijd voor morgen kan losbarsten…

James Cameron bewerkt de in 1991 uitgebrachte Terminator 2 tot een waanzinnig 3D-spektakel in samenwerking met DMG Entertainment en StudioCanal. Arnold Schwarzenegger is op zijn best in zijn rol als de cyborg uit de toekomst in één van de succesrijkste sequels aller tijden.

THE ONLY LIVING BOY IN NEW YORK –  bioscooprelease 24 augustus – bekijk de trailer
Thomas (Callum Turner), een pas afgestudeerde jongen met schrijversambities, heeft zijn plek in de wereld nog niet helemaal gevonden. Ingeklemd tussen een succesvolle vader (Pierce Brosnan), depressieve moeder (Cynthia Nixon) en het meisje van zijn dromen dat ‘gewoon vrienden’ wil zijn, mijmert hij over het leven. Hij wordt daarin bijgestaan door zijn excentrieke buurman (Jeff Bridges) die hem regelmatig van drank en vaderlijke adviezen voorziet. Alles verandert wanneer Thomas ontdekt dat zijn vader een affaire heeft met de bloedstollende schoonheid Johanna (Kate Beckinsale). Thomas wil zijn fragiele moeder beschermen, maar raakt geobsedeerd door zijn vaders affaire en diens minnares in het bijzonder.

The Only Living Boy in New York is een heerlijke coming of age-film die doet denken aan het werk van Woody Allen en Noah Baumbach, met veel Simon & Garfunkel op de soundtrack. De regie is in handen van Marc Webb, die eerder 500 Days of Summer en The Amazing Spiderman maakte.

WIND RIVER – bioscooprelease 14 september  – bekijk de trailer
Een wildjager (Jeremy Renner) helpt beginnend FBI-agente (Elizabeth Olsen) bij het oplossen van een mysterieuze moord in het wetteloze indianenreservaat Wind River en wordt hierdoor geconfronteerd met zijn traumatische verleden. 

Wind River is het regiedebuut van Taylor Sheridan, schrijver van de veelgeprezen films Sicario en Hell or High Water.

BRAD’S STATUS – bioscooprelease 5 oktober
Brad (Stiller) is een doodgewone vader met een doodgewoon leven en een doodgewone familie. Althans, in vergelijking met al zijn enorm succesvolle vrienden. Wanneer hij met zijn zoon op reis vertrekt om de juiste universiteit voor hem te zoeken, staat hij stil bij het avontuurlijke leven waarvan hij ooit droomde. Brad besluit om alles in het werk te stellen om van de toekomst van zijn zoon één groot avontuur te maken.

Mike White, de scenarist van School of Rock, regisseert Ben Stiller, Michael Sheen en Luke Wilson in een melancholische en aandoenlijke komedie over onze eeuwige zoektocht naar geluk en wat het betekent om op te groeien. Producenten Sidney Kimmel en Plan B Entertainment leverden eerder Hell or High Water, The Place Beyond the Pines, The Big Short en 12 Years a Slave

THE FOREIGNER – bioscooprelease 12 oktober – bekijk de trailer
Wanneer de dochter van een Chinese restauranteigenaar in Londen wordt vermoord door IRA terroristen en de politie geen actie wil ondernemen, besluit haar vader er alles aan te doen om haar dood te wreken en zelf voor gerechtigheid te zorgen. The Foreigner is een strakke actiethriller van Martin Campbell (Casino Royal) met in de hoofdrollen Jackie Chan en Pierce Brosnan.

Volledige releaselijst van filmdistributeur The Searchers in 2017:

 • 3 augustus – The Big Sick – Nederlandse trailer
 • 24 augustus – Terminator 2: Judgment Day 3D – trailer
 • 24 augustus – The Only Living Boy in New York – trailer
 • 14 september – Wind River – trailer
 • 5 oktober – Brad’s Status
 • 12 oktober – The Foreigner – trailer
 • 19 oktober – You Were Never Really Here
 • 19 oktober – Maria by Callas
 • 2 november – Woodshock – trailer
 • 16 november –  Suburbicon
 • 30 november – Bad Moms 2 – Nederlandse trailer
 • 7 december – Wonderstruck

Op de hoogte blijven van alle releases van The Searchers?
www.thesearchers.be | Facebook

Download persbericht + beeldmateriaal