ActieKerstLifestyle
Je bent hier:

Familie Meiland lanceert twee Édition Limitée feestwijnen

Bestel als eerste en maak kans op een online borrel met de familie Meiland

Alles wat we kunnen doen om het laatste deel van 2020 zo feestelijk mogelijk te maken, moeten we met beide handen aangrijpen! Daarom ging de familie Meiland op zoek te gaan naar extra feestelijke wijnen. Samen met hun vaste wijnmaker vonden ze twee fantastische Edition Limitées; een tijdelijke toevoeging aan de La famille Meiland collectie. Dat wordt ‘wijnen, wijnen, wijnen’ in stijl tijdens de feestdagen.

Twee wijnen dus in een gelimiteerde oplage. Het zijn wijnen, een rode en een witte, die wat luxer en wat steviger van smaak zijn. Ze passen daardoor goed bij de heerlijke, winterse gerechten die in de feestelijke maand December worden geserveerd. De familie heeft vastgehouden aan hun absolute favorieten, de Merlot en Chardonnay. De Merlot is dit keer aangevuld met een beetje Cabernet Sauvignon, die de wijn wat meer kruidigheid en stevigheid geeft. Daarnaast is de wijn op eikenhout gerijpt om de smaak voller en zachter te maken. De Chardonnay is gemaakt van nog betere druiven en heeft ook op eikenhout gerijpt, waardoor de frisse smaken van citrus en ananas worden aangevuld met een beetje vanille en romigheid.

Op de etiketten van deze overheerlijke wijnen staat dit keer een gouden afbeelding van de familieboerderij in het Gelderse Hengelo in plaats van Chateau Marilleaux, dat op de eerdere flessen wijn staat. Dit geeft de fles een nog feestelijkere uitstraling.

 

Het Grote La famille Meiland Wijn Kerstfestijn op 4 december

Om de nieuwe wijnen te lanceren én de feestmaand geheel in stijl af te trappen organiseert de familie op 4 december het Grote La famille Meiland Wijn Kerstfestijn. Een digitale borrel via een video call, geheel volgens de huidige coronaregels. Mensen die als eerste de nieuwe wijnen bestellen via https://www.wijnvoordeel.nl/meiland-feestwijnen krijgen de kans om een minuut te proosten met Martien, Erica en Maxime. Dit wordt als het aan de familie ligt dé online borrel van 2020.

 

Interviewmogelijkheden

Martien Meiland en familie zijn op 4 december, voorafgaand aan Het Grote La Famille Meiland Wijn Kerstfestijn, van 15.00 tot 16.00 uur beschikbaar voor digitale of telefonische interviews over de lancering van hun nieuwe wijnen. Mocht je hier interesse in hebben, kun je je aanmelden via: tessa@triplepentertainment.nl.

 

Over de familie Meiland

Martien Meiland was in 2007 samen met zijn gezin te zien in het TROS-programma Ik vertrek waar ze samen een bed & breakfast in een kasteel in Frankrijk begonnen. Het kasteel was een succes maar nadat de familie na twee jaar heimwee kreeg verkochten ze het kasteel en keerde terug naar Nederland. Toen de familie aankondigde nieuwe emigratieplannen te hebben kwamen zij in contact met Talpa Network die hen uiteindelijk op de voet ging volgen voor een reality-serie op SBS6: Chateau Meiland. In 2019 won het programma de Gouden Televizier-Ring. Inmiddels heeft de familie het château in Frankrijk verruild voor een boerderij in het Gelderse Hengelo.

Verkrijgbaar bij Wijnvoordeel.nl

Geef een reactie