Bloedverwanten op DVD

bloedverwanten3-2dnieuwsJust Entertainment brengt daags na de seizoenfinale op televisie (12 januari 2015) het derde seizoen van de populaire AVROTROS kwaliteitsserie Bloedverwanten uit op DVD. Vanaf 20 januari 2015 kan men thuis nog eens nagenieten van de hartveroverende familie Winter en hun uiteenlopende persoonlijke en zakelijke perikelen.

In de serie staan de verwikkelingen rond de familie De Winter en hun familiebedrijf ‘De Winter Flowers’ centraal.  De oude vader Bennie de Winter heeft het bedrijf met hart en ziel opgebouwd en als hij sterft gaat zijn niet onaanzienlijke vermogen en het gehele bedrijf over naar zijn dochter Esther. Zij bewaakt het familiebezit met hand en tand en staat als een liefdevolle en ook dominante moeder aan het hoofd van de omvangrijke familie..

De ijzersterke cast van onder meer Henriëtte Tol als de mater familias en Derek de Lint als de pater familias en Saskia Temmink, Pierre Bokma, Tanja Jess, Yvonne van den Hurk, Sylvia Hoeks en Victoria Koblenko zijn er in het recente derde seizoen ook belangrijke rollen weggelegd voor Egbert Jan Weeber, Rick Engelkes en Noortje Herlaar. Houd de tissues alvast bij de hand, want dit seizoen is emotioneler dan ooit.

Zie voor het hele persbericht: Bloedverwanten 20-1 op DVD