Third Side of the River 28-8

Vanaf 28 augustus draait The Third Side of the River in de filmtheaters. Deze prachtige Argentijnse speelfim is een intens vader-zoondrama van regisseur en scenarist Celina Murga (A Week Alone, Ana and the Others). 

In ‘The Third Side of the River’ wordt het leven van de 17-jarige Nicolas (een ijzersterke rol van debutant Alian Devetac) op de proef gesteld door zijn vader, Jorge, die twee levens leidt. Maar als blijkt dat zijn vader hem in zijn voetsporen wil laten treden, weet Nicolas dat hij moet kiezen. Hij wil geen twee levens leiden.

Niemand minder dan de Amerikaanse regisseur en producent Martin Scorsese is ‘executive producer’ van de film. The Third Side of the River was genomineerd voor de Gouden Beer op het Internationale Film Festival van Berlijn 2014. 

Landelijke persvoorstelling
Er vindt een landelijke persvoorstelling plaats op donderdag 14 augustus om 10:30 uur in Het Ketelhuis - Pazzanistraat 4 te Amsterdam. Graag aanmelden via  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Interviewmogelijkheden
Daarnaast zijn er interviewmogelijkheden met regisseur Celina Murga (Engels/Spaans), Daniel Veronese (Engels/Spaans) en Alián Devetac (Spaans). Mocht je interesse hebben in een interview, dan vernemen we dat graag via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Voor meer informatie: Persbericht The Third Side of the River vanaf 28 aug in theaters