+ 31 (0) 35 - 69 82 106 info@triplepentertainment.nl
Dennie

Persdag Varend Corso Westland met Dennie Christian
vrijdag 7 juli | 12:00 – 16:00 uur
Locatie: Rijsenhout (Aalsmeer)

Aankomende zomer viert Varend Corso op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 augustus haar 20-jarig jubileum op de wateren in en rondom het Westland. Speciaal voor deze bijzondere editie heeft Dennie Christian het Varend Corso-lied ‘Bloemen geven kleur aan je leven’ geschreven. Klik hier om het nummer te beluisteren.

Varend Corso Westland nodigt je graag uit voor de kleurrijke persdag op vrijdagmiddag 7 juli waar Dennie Christian alles vertelt over zijn liefde voor bloemen en zijn Varend Corso-song.

Datum:                       Vrijdagmiddag 7 juli
Tijd:                            12:00 – 16:00 uur
Aanmelden:                Bij interesse graag aanmelden via tessa@triplepentertainment.nl

De Varend Corso-song ‘Bloemen geven kleur aan je leven’ belooft een echte meezinger te worden. De zanger, die momenteel wekelijks te zien is op NPO1 in De Beste Zangers van Nederland, zal meevaren tijdens Varend Corso en daar natuurlijk ook dit nieuwe lied ten gehore brengen.

Dennie Christian
Dennie Christian brak door in 1975 met de hit Rosamunde. Ook nam hij voor de Nederlandse markt verschillende nummers op in het Nederlands, waaronder in 1985 het nummer Zaterdagavond, een duet met zangeres Mieke. In de film Ron Goossens, Low Budget Stuntman (2017) speelt Christian een zanger die op allerlei spectaculaire momenten spontaan in beeld komt, met covers van Push it to the limit en Ik leef niet meer voor jou. Tevens had Christian een gastrol in de derde aflevering van het derde seizoen van Toren C. Vorig jaar werd de zanger onderscheiden voor de verkoop van maar liefst 15 miljoen geluidsdragers. De laatste weken is hij op de Nederlandse televisie te zien in De Beste Zangers van Nederland op NPO1.

Varend Corso Westland
Tijdens Varend Corso Westland trekt een kleurrijke stoet van 45 historische schuiten en sloepen, volledig versierd met bloemen, planten, groente en fruit, in een 80 kilometer lange route door de Zuid-Hollandse wateren. Begeleid door vrolijke muziekgroepen trekt het corso in het eerste weekend van augustus door onder meer Westland, Delft, Maassluis, Midden-Delfland en Vlaardingen. De boten van het Kindercorso varen dit jaar voor de vijfde keer voor de gebruikelijke stoet uit.

Download persbericht + beeldmateriaal